OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Tolk Hebreeuws

Direct naar ➤ Cursussen - Online - ERK - ISO - Israël - Nieuws
dagnall vertaalbureau tolkdiensten.png leesMeer
dagnall vertaalbureau tolkdiensten offerte aanvragen /contact/ /bestanden/ tel:0852737302 info@dagnall.nl
Vertaalbureau Dagnall - Tolkbureau Dagnall schakelt snel - Geen deadline is te krap

Screenshot navigatiesysteem met tekst Tolk Hebreeuws - in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Goed op weg met Dagnall Talen

Betaalbare topkwaliteit sinds 1982
OFFERTE AANVRAGEN
taaltrainingen - vertalingen - tolken - teksten
dagnall vertaalbureau tolkdiensten

Betaalbaar maatwerk in tolkdiensten sinds 1982

Dagnall Tolkbureau is werkzaam sinds 1982 en levert tolkdiensten aan bedrijven en (overheids)instellingen. Dagnall Tolkbureau heeft een team van zeer goede en kundige trainers en tolken die al vele tolkopdrachten voor het bedrijfsleven, (overheids)organisaties en particulieren hebben mogen uitvoeren.
Dagnall levert door de maatwerk-aanpak een hoog rendement. Daar kunt u op vertrouwen!
taaltrainingen - vertalen - tolken - teksten

()
 

AMSTERDAM
 

ISRAËL
De officiële landcode van Israël in letters is ISR. De hoofdstad van Israël; Jeruzalem (in het Hebreeuws: ‘ירושלים’), ligt in het midden van Israël.
Het landnummer voor de telefoonnummers van Israël is +972. De officiële internetextensie van Israël is .il.
De landcode van Israël

Jeruzalem op de kaart van Israël

Landkaart van Israël in grijs met hoofdstad Jeruzalem aangegeven in Hebreeuws (ירושלים) in donkerblauw - op transparante achtergrond - 600 x 529 pixels
Landnummer Israël +972 - donkerblauw pictogram persoon - groene telefoon - groen landnummer - op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels
Internet landcode Israël .il - donkerblauwe open wereldbol - groene pijl - groene internetextensie op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Leer Israël kennen

Hieronder ziet u een kaart van de wereld met Israël ingekleurd. Dit is om u een idee te geven van de grootte en de ligging van Israël. Israël grenst aan de volgende landen: Egypte, Jordanië, Libanon en Syrië.
Kunt u de districten (mechozot) van Israël onderscheiden? Weet u in welke districten uw Hebreeuwstalige zakenrelaties zich bevinden? Op deze manier leert u de 6 Israëlische districten heel snel kennen.
Controleer uw kennis door met uw muis naar de landkaart van Israël te gaan. Als u uw cursor op de landkaart van Israël laat rusten, ziet u de bestuurlijke indeling van Israël. De districten van Israël worden dan na elkaar in beeld gebracht. Eerst ziet u de districten van Israël, vervolgens de naam van het ingekleurde district. Binnen een minuut hebt u een aardig beeld van de regionale verdeling van Israël.
Israël aangegeven in donkerblauw op grijze wereldkaart - op transparante achtergrond - 600 x 529 pixels
Israël in de wereld
Landkaart Israël grijs met district Centrum donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Landkaart Israël grijs met district Haifa donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Landkaart Israël grijs met district Jeruzalem donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Landkaart Israël grijs met district Noord donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Landkaart Israël grijs met district Tel Aviv donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Landkaart Israël grijs met district Zuid donkerblauw op transparante achtergrond - 600 * 733 pixels
Districten van Israël
Skyline Jeruzalem - Israël - grijs met transparante achtergrond - 600 x 257 pixels
Soepele zakelijke gesprekken met Duitstaligen

OVER ISRAËL

Israël heeft ruim 8 miljoen inwoners. Israël is een parlementaire republiek en een eenheidsstaat. De president is het staatshoofd. De president wordt gekozen door het parlement voor een duur van zeven jaar. Israël ligt in het Midden-Oosten en heeft een oppervlakte van 22.072 vierkante kilometer. Israël is de 35ste grootste economie ter wereld. Jeruzalem (Hebreeuws: ירושלים, ‘Jeroesjalajim‘) is de hoofdstad van Israël.
In Jeruzalem wonen ruim 850.000 mensen. Tel Aviv, Haifa en Rishon LeZion zijn andere belangrijke steden in Israël. Israël bestaat uit zes districten (echozot), te weten: Centrum (Merkaz), Haifa (Chefa), Jeruzalem (Jeroesjalajiem), Noord (Tsafon), Tel Aviv en Zuid (Darom).
Vlag van Israël - in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Vlag van Israël

Wapen van Israël - in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Wapen van Israël

Oorsprong naam Israël


De naam ‘Israël’, in het Hebreeuws יִשְׂרָאֵל komt uit de Bijbel. Volgens joodse en christelijke teksten betekent de naam “een man die God ziet”; (‘man’) rʾh (‘te zien’) ʾel (‘God’).

Kenmerkend voor Israël


Israël is ook wel bekend vanwege de Bijbelse geschiedenis met Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus en Nazareth. De heiligste plaats binnen het Jodendom is de Klaagmuur in Jeruzalem.

Ook in Jeruzalem te vinden: Yad Vashem; het Holocaustmonument.
De Davidster werd in de 19de eeuw het symbool van de joodse identiteit. De eerste kibboetsen, leefgemeenschappen op het platteland, werden rond 1905 opgericht en zijn nog steeds heel populair. Ook typisch Israëlisch is de Pakal Kafe, een mobiele koffiekit met gasbrander, om waar dan ook koffie te kunnen maken. Matkot is een balspel met een houten racket dat veel op het strand van Tel Aviv wordt gespeeld.
[ Lees meer ]

ISRAËL - VALUTA

Munteenheid van Israël


De munteenheid van Israël is de Israëlische sjekel. Hieronder ziet u een foto van de voorkant en de achterkant van het muntstuk van de Israëlische sjekel.

Euro naar Israëlische sjekel omrekenen


Hieronder ziet u een omrekenmodule om bedragen in euro snel en eenvoudig om te zetten naar Israëlische sjekel en vice versa.
Munteenheid Israël - Israëlische sjekel - munt voorkant en achterkant - in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Bedrag
Van
Naar
Succesvol zakendoen in het Hebreeuws

HONGARIJE - HANDEL & TOERISME

Israëlische Kamer van Koophandel - FICC


De Kamer van Koophandel van Israel (Engelse naam: The Federation of Israeli Chambers of Commerce, afkorting: FICC) bevindt zich in Tel Aviv.
De website van de Kamer van Koophandel van Israël is www.chamber.org.il.
Het adres van de Israëlische Kamer van Koophandel is: FICC, 84 Hahashmonaim St., Tel Aviv 67132. Het telefoonnummer is +972-3-563-1010.

Toeristenorganisatie van Israël


De toeristenorganisatie van Israël valt onder het Israëlische Ministerie van Toerisme (The Israeli Ministry of Tourism), is gevestigd in Jeruzalem, en de slogan luidt: “Israel - Land of Creation”. De website van de Israëlische toeristenorganisatie is www.goisrael.com. Het adres van de Israëlische Toeristenorganisatie is 5, Bank of Israel Street, Kiryat Ben-Gurion, Jerusalem 91009. Het telefoonnummer is +972 2 6754811.
Logo Israëlische Kamer van Koophandel - FICC op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels
FICC
84 Hahashmonaim St.
Tel Aviv 67132
ISRAEL
https://www.chamber.org.il/en
Logo Israëlische Toeristenorganisatie - Israel - Land of Creation - op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels
THE ISRAELI MINISTRY OF TOURISM
5, Bank of Israel Street, Kiryat Ben-Gurion
Jerusalem 91009
ISRAEL
https:/info.goisrael.com/en

OVER DE ISRAËLI’S

De Joodse tradities spelen in Israël een grote rol in het openbare leven. Van vrijdagmiddag tot zaterdagmiddag is het sabbat in Israël. Dan gaan de winkels gaan dicht en ook het openbaar vervoer ligt stil. Dit geldt ook voor de Joodse feestdagen. Dan wordt er in familiekring gegeten. Binnen het joodse geloof is Jom Kipoer; de dag van vergeving, de belangrijkste en heiligste dag.
Israëliërs dingen graag af.
Dit doen zij niet alleen op markten, maar eveneens in winkels. Dit heet Shitat Matzliach in het Hebreeuws; de ‘geslaagde manier’. Israëliërs kunnen nogal als ‘recht voor de raap’ (dugri talk) overkomen. Ook als het om een plekje bemachtigen in trein of bus gaat, is men in Israël weinig hoffelijkheid. Goed kunnen dringen, is het devies.
[ Lees meer ]

Betaalbaar maatwerk sinds 1982
OFFERTE AANVRAGEN
taaltrainingen - vertalen - tolken - teksten
Logo GDPR Algemene Verordening Gegevensbescherming in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels
Logo EU Filemaker in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

AVG-COMPLIANT

De AVG; Algemene verordening gegevensbescherming (Engels: GDPR; General Data Protection Regulation) is een Europese verordening met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door bedrijven en overheidsinstellingen in de Europese Unie. De AVG dient er met name toe de privacy van burgers in de EU te beschermen. Deze verordening schrijft voor dat personen op de hoogte moeten zijn van de verwerking van hun persoonsgegevens zoals hun naam, telefoonnummer en (e-mail)adres en dat alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor het beoogde doel, mogen worden bewaard en verwerkt.
Deze persoonsgegevens mogen niet langer dan nodig bewaard worden en de persoonsgegevens dienen tegen toegang door onbevoegden, verlies en vernietiging te worden beschermd. Dagnall voldoet natuurlijk aan alle vereisten die worden gesteld door de Algemene verordening gegevensbescherming en verwerkt persoonsgegevens zeer beperkt in elk opzicht. Dagnall Talen werkt met het betrouwbare Filemaker.
taaltrainingen - vertalingen - tolken - teksten

Contact tolk Hebreeuws

U kunt direct vrijblijvend per e-mail of telefonisch contact met Dagnall opnemen voor een tolk Hebreeuws. Bel ons direct op 085-2737302 (geen belmenu) of stuur een e-mail naar tolk-hebreeuws@dagnall.nl voor meer informatie.
Of ga naar ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Afbeelding wegwijzer in grijs met bord Dagnall in verkeersblauw in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels
Afbeelding computer en tablet en telefoon in kleur op transparante achtergrond - 600 * 337 pixels

Wist u dat?

Wist u dat Dagnall Talen ook taalcursussen taalcursussen en vertalingen LINKT NAAR https://www.dagnall.nl/vertalingen verzorgt?
Dagnall Talen kan u dus van dienst zijn met
taalcursussen, vertalingen, tolkdiensten alsook het schrijven van teksten!
OFFERTE AANVRAGEN
taaltrainingen - vertalen - tolken - teksten

ONZE OPDRACHTGEVERS

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN