OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Intensieve taalcursus Engels

De intensieve taalcursus Engels van Dagnall Talen is de meest efficiënte manier om in zeer korte tijd basiskennis te verwerven, uw vaardigheden op te frissen en een uitstekende manier om u voor te bereiden op een specifieke gelegenheid (presentatie, vergadering, congres etc.).
Een intensieve cursus Engels volgen bij Dagnall Talen betekent een vijf- tot tiendaagse onderdompeling in de Engelse taal, zodat u onder de deskundige begeleiding van onze trainers uw beoogde resultaat optimaal kunt realiseren.

Een intensieve taalcursus Engels bij Dagnall Talen

Samen met één van onze trainers bepaalt u uw wensen en doelstellingen. De intensieve taalcursus Engels wordt gebaseerd op uw startniveau en uw gewenste niveau, die aan de hand van een intakegesprek/test worden vastgesteld.

U volgt uw cursus op een prettige en rustige locatie, waar u even helemaal verwijderd bent van de alledaagse afleiding en u zich in een ontspannen sfeer geheel kunt wijden aan het bereiken van uw leerdoel.

’s Morgens start u de dag met een lesblok Engels van minimaal twee uur, waarna u in een zelfstudie blok de mogelijkheid krijgt om de Engelse lesstof te herhalen en eigen te maken. Tijdens de middagpauze luncht u samen met uw trainer. Uiteraard wordt tijdens de lunch Engels gesproken, maar u zult al snel merken dat u eigenlijk niet meer anders wilt!
Na de lunch volgt het tweede lesblok en opnieuw een zelfstudie blok, waarin u zich kunt voorbereiden op de Engelse lessen van de volgende cursusdag.

Wij wisselen lesmethoden en lesmaterialen zoveel mogelijk af, zodat u op allerlei manieren kennis kunt aanleren, opfrissen of specificeren. Onze trainer Engels maakt onder andere gebruik van e-learning, mindmapping, digitale woordenlijsten, YouTube, Engelse kranten en tijdschriften. Uiteraard kunt u ook eigen materiaal inbrengen.

Het standaard dagprogramma verloopt bij Dagnall Talen als volgt:

09.00 – 11.00 uur: les
11.00 – 12.30 uur: zelfstudie
12.30 – 13.00 uur: gezamenlijke lunch
13.00 – 15.00 uur: les
15.00 – 17.00 uur: zelfstudie

Een intensieve taalcursus Engels als privéles

Een intensieve taalcursus Engels is uitermate geschikt voor de individuele cursist. In een stimulerende één-op-één situatie werkt u
op een zeer efficiënte wijze aan uw persoonlijke leerdoelen. Dagnall Talen biedt tevens volop gelegenheid voor vragen en inbreng.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader

Het door u behaalde niveau van de intensieve taalcursus Engels verzilveren wij met een ‘Dagnall Talen certificaat’. De niveaus zijn ontleend aan het Europees Referentiekader (ERK),
waarmee u als cursist een uitstekend beeld krijgt van uw vorderingen in het beheersen van de Engelse taal.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN