OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Cursus Nederlands spreken

Als we de Engelse woorden die wij in onze Nederlandse taal gebruiken meetellen, dan spreekt iedereen al een aardig woordje Engels. Maar voor het produceren van keurige en correcte volzinnen met de juiste Engelse uitspraak is uiteraard veel meer nodig. Bij Dagnall Talen kunt u zich specifiek
inschrijven voor een cursus Engels spreken. Onze taaltrainers kunnen u als native en near-native (moedertaal) spreker vertrouwd maken met het spreken in de Engelse taal voor bijvoorbeeld zakelijke gesprekken, voor ‘social talk’ of voor specifieke (examen)opdrachten.

Een cursus Engels spreken bij Dagnall Talen

Voorafgaand aan de training analyseren wij het huidige niveau van uw vaardigheid in het spreken en uw doelstellingen middels een intakegesprek. Onze deskundige taaltrainer zal in de Engelse lessen het accent volledig leggen op uw beoogde doelstellingen, specifiek gericht op de spreekvaardigheid met veel aandacht voor correcte zinsopbouw, intonatie, uitspraak en
uitbreiding van uw woordenschat. Uiteraard besteedt Dagnall Talen ook veel aandacht aan de typische Engelse culturele en sociale aspecten. De kennis hiervan zal er zeker toe bijdragen dat u bij personen die de Engelse taal goed beheersen in alle opzichten een professionele indruk maakt!

Een cursus Engels spreken als privéles of in groepsverband

Bij Dagnall Talen kunt u een cursus Engels spreken zowel individueel als in groepsverband volgen. Tijdens de privélessen is het mogelijk uw spreekvaardigheid Engels volop te oefenen met door u zelf gekozen thema’s die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan uw werk, uw interesses of uw hobby’s.
Ook leent de cursus Engels spreken zich uitstekend voor een groepscursus, bijvoorbeeld met collega’s met een vergelijkbaar cursusdoel. Een bijkomend voordeel is dat u zowel tijdens als buiten de les direct met elkaar uw nieuw opgedane kennis kunt beoefenen en toepassen.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Dagnall Talen gebruikt bij de cursus Engels spreken de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK) als leidraad.
U kunt aan het eind van de cursus Engels spreken precies zien welke vorderingen u met betrekking tot de vaardigheid spreken hebt gemaakt.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN