OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Privéles Engels

Persoonlijke en volledige aandacht van uw taaltrainer, een op maat gemaakt lesplan en planning, laagdrempelig, informeel en professioneel en met gegarandeerd succes!
Dat zijn de kenmerken van de privélessen Engels bij Dagnall Talen voor zakelijke en privédoeleinden.

Privéles Engels bij Dagnall Talen

Alvorens u start met uw privélessen Engels, bepaalt u samen met een ervaren en professionele taaltrainer uw beginsituatie en uw gewenste leerdoelen. Uw situatie en agenda staan bij Dagnall Talen centraal!

Met een privécursus Engels kunt u zeer specifieke leerdoelen bereiken. U wilt bijvoorbeeld lessen die uitsluitend gericht zijn op het verbeteren van uw schrijven, spreken, lezen of het luisteren of u wilt u voorbereiden op een buitenlandse reis of emigratie. U wilt in de Engelse taal corresponderen of skypen met uw buitenlandse familie of vrienden.

U wilt zich optimaal voorbereiden op een (school)examen Engels. U wilt een Engelse presentatie of e-conference oefenen of u bent gewoon erg geïnteresseerd in de Engelse taal. Wat het ook is, de taaltrainers van Dagnall Talen helpen u graag!

Wij maken gebruik van moderne leermiddelen, waaronder bijvoorbeeld e-learning, Engelse websites en YouTube. U kunt uiteraard ook uw eigen relevante materialen inbrengen.

Dagnall Talen verzorgt privélessen op iedere gewenste en geschikte locatie. Privélessen kunt u ook uitstekend op afstand volgen via bijvoorbeeld Skype.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

De privélessen Engels lenen zich voor alle niveaus. De laagdrempelige en informele setting zorgen ervoor dat u alle mogelijkheden krijgt om in uw eigen tempo vorderingen te maken. Indien u moeite hebt met bepaalde onderwerpen, dan herhalen wij die net zolang, totdat u het begrijpt!
Aan de hand van het Europees Referentiekader (ERK), dat Dagnall Talen gebruikt voor het bepalen van de niveaus, kunt u exact uw vorderingen met betrekking tot uw Engelse kennis bekijken. Uw behaalde niveau leggen wij vast in een ‘Dagnall Talen certificaat’.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN