OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Engels leren

Engels is nog altijd de meest gesproken taal ter wereld. Wereldwijd spreken in totaal ongeveer 400 miljoen mensen Engels als moedertaal of als tweede taal.
Werkt u in een internationale organisatie of gaat u op vakantie, met kennis van de Engelse taal kunt u overal gemakkelijk communiceren en gaan al snel veel deuren voor u open.

Engels leren bij Dagnall Talen

Al vanaf de oprichting in 1982 biedt Dagnall Talen de mogelijkheid om Engels te leren. De lessen Engels bij Dagnall Talen onderscheiden zich door een op maat gemaakt format, dat toegankelijk en doeltreffend is voor iedereen die de Engelse taal wil leren of de kennis wil opfrissen.

Onze hoogopgeleide taaltrainers hebben zeer veel ervaring. Op basis van een intakegesprek of toets weten zij een goed passend programma voor u samen te stellen, waarbij zij uiteraard rekening houden met uw leerstijl, wensen en agenda.

Tijdens de Engelse lessen bij Dagnall Talen besteden de taaltrainers aandacht aan alle vier de vaardigheden van de Engelse taal: spreken, schrijven, lezen en luisteren.

Bij Dagnall Talen werken wij vooruitstrevend en ontwikkelen wij voortdurend nieuwe middelen om het Engels leren voor de cursist gemakkelijker, persoonlijker en leuker te maken. Wij maken onder andere gebruik van diverse leermiddelen, zoals studieboeken, e-learning programma’s, educatieve en informatieve websites, YouTube-filmpjes, worksheets, mindmapping, digitale woordenlijsten.

Een cursus Engels leren als privéles of in groepsverband

Engels leren bij Dagnall Talen kan zowel individueel als in groepsverband op iedere gewenste en geschikte locatie. De persoonlijke aandacht die onze taaltrainers in de privélessen
aan cursisten geven, garanderen wij ook voor cursisten in groepen. Wij werken daarom bij voorkeur met kleine groepen (maximaal acht deelnemers).

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Welk niveau u ook hebt, u kunt bij Dagnall Talen altijd Engelse lessen volgen. Dagnall Talen gebruikt het Europees Referentiekader (ERK) als basis voor het bepalen van de niveaus.
Het ERK geeft de cursist een goed inzicht van de kennis bij aanvang en de verworven kennis van het Engels. Aan het eind van een cursus ontvangt de cursist het ‘Dagnall Talen certificaat’.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN