OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Privéles Nederlands

De privélessen van Dagnall Talen zijn al jarenlang zeer populair. Dat is niet voor niets! Want met kenmerken als persoonlijk, op maat gemaakt,
laagdrempelig, informeel en professioneel is het gewenste resultaat van uw lessen Nederlands gegarandeerd.

Privélessen Nederlands bij Dagnall Talen

Na een zorgvuldige intake met één van onze zeer ervaren taaltrainers, bepaalt u op basis van uw huidige kennis de inhoud en het gewenste einddoel van uw privélessen Nederlands. Uiteraard staan bij Dagnall Talen uw situatie, wensen, leerstijl en agenda centraal!

Bij privélessen Nederlands is maatwerk bij uitstek van toepassing. U kunt zich bijvoorbeeld voor uw werk en privé heel doelgericht bezighouden met het verbeteren van de algemene vaardigheden van het Nederlands, zoals spreken, schrijven, lezen en luisteren. Maar u kunt zich ook heel specifiek richten op

het voorbereiden en uitwerken van bijvoorbeeld een presentatie, scriptie of sollicitatie. En wat dacht u van verdieping in de Nederlandse literatuur? Bij Dagnall Talen is alles mogelijk.

Tijdens de lessen maakt de taaltrainer gebruik van diverse en afwisselende lesmethoden en leermiddelen, die u desgewenst met uw eigen materiaal kunt aanvullen.

Privélessen kunnen op iedere gewenste en geschikte locatie plaatsvinden, maar lenen zich ook uitstekend voor afstandsonderwijs via bijvoorbeeld Skype.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

U kunt zich met elk niveau inschrijven voor een privécursus Nederlands. Door de persoonlijke aandacht van de taaltrainer en de informele setting zorgt Dagnall Talen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om in uw eigen tempo vorderingen te maken.
Aan het eind van de cursus ontvangt u het felbegeerde ‘Dagnall Talen certificaat’. Dagnall Talen refereert voor de niveaubepaling aan het Europees Referentiekader (ERK), dat u een reëel beeld geeft van het niveau van uw taalvaardigheid.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN