OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Daarom Dagnall

DAAROM DAGNALL

  • Dagnall Talen is al ruim 35 jaar de specialist bij uitstek op het gebied van taalcursussen in de populaire talen zoals Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, maar ook in de minder vaak gevraagde talen zoals Noors en Arabisch . U kunt bij ons terecht voor een zakelijke of particuliere taalcursus als privéles of in groepsverband.
  • Het vertaalbureau van Dagnall Talen kan ook al uw vertalingen verzorgen. Wij verzorgen vertalingen in alle talen voor websites, handleidingen, presentaties, enz. Wij werken professioneel, vlot en flexibel.
  • Daarnaast kunt u bij Dagnall Talen terecht voor het schrijven en redigeren van buitenlandse teksten voor allerlei doeleinden.
  • Dagnall Talen fungeert ook als een ervaren tolkbureau met professionals die ervoor zorgen dat mensen elkaar kunnen verstaan en begrijpen.
  • Tenslotte is Dagnall Talen een tekstbureau met tekstschrijvers die uw boodschap perfect over kunnen brengen in de door u gewenste stijl.

De medewerkers van Dagnall Talen zijn hoopopgeleide professionals met hart voor taal en cultuur. Onze deskundigheid, ervaring en bevlogenheid vormen al sinds 1982 de basis voor de tevredenheid en het vertrouwen van onze vele trouwe en nieuwe klanten.

Dagnall Talen is CRKBO erkend en is lid van het NRTO, de VViN en het EUATC. De taalcursussen van Dagnall Talen zijn btw vrijgesteld.

 

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN