OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Schrijfcursus Engels

De schrijfcursus Engels van Dagnall Talen biedt u de ideale gelegenheid om de puntjes op de “i” te leren zetten. In de zakelijke wereld verwacht men steeds vaker dat u op een correcte wijze in het Engels kunt corresponderen, of het nu gaat om opstellen van e-mails, brieven of verslagen. Het is het zeer essentieel dat u weet waar u specifiek op moet letten, want er gelden voor de Engelstalige correspondentie toch net weer
andere regels dan wij in Nederland gewend zijn. De ervaren taaltrainers van Dagnall Talen zijn uiteraard deskundigen op het gebied van de zakelijke correspondentie. Zij zijn dus goed in staat studenten/cursisten te begeleiden die zich voorbereiden op het veelgevraagde IELTS of BEC (Business English Certificate) examen of zich willen specialiseren in Academic Writing.

Een schrijfcursus Engels bij Dagnall Talen

Een zorgvuldige intake vormt de basis voor de lesopzet van uw Engelse schrijfcursus. Uw taaltrainer bepaalt op basis van een schrijftest uw niveau en bespreekt samen met u het gewenste cursusdoel.
Door middel van de doelgerichte en gevarieerde oefeningen tijdens de lessen zult u de vele regels van de Engelse schrijfvaardigheid leren toepassen, zodat u met uw schrijven in het Engels in alle opzichten goed voor de dag kunt komen.

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

  • soorten correspondentie
  • het gebruik van standaardzinnen
  • het gebruik van afkortingen
  • de juiste toon!
  • verbindingswoorden
  • de structuur en opbouw van een Engelse tekst
  • notulen en verslagen
  • brieven en e-mails
  • examentraining

Een schrijfcursus Engels als privéles of in groepsverband

Bij Dagnall Talen kunt u zich te allen tijde inschrijven voor een individuele of groepscursus Engels schrijven. Het schrijven in het Engels vereist veel oefening,
dus u dient naast het volgen van de lessen ook tijd te reserveren voor het maken van huiswerkopdrachten.
Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

De schrijfcursus Engels leent zich voor alle niveaus. Voor de absolute beginner betekent dit dat wij starten met een zeer praktische cursus met veel ‘tips & tricks’ die u in staat stelt korte e-mails, notities of brieven te schrijven.
Aan de hand van het Europees Referentiekader (ERK), dat Dagnall Talen gebruikt voor het bepalen van de niveaus kunt u exact uw vorderingen met betrekking tot uw schrijfvaardigheid Engels bekijken. Uw behaalde niveau leggen wij uiteraard vast in een ‘Dagnall Talen certificaat’.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN