OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Intensieve taalcursus Nederlands

Nederlands, Nederlands en nog eens Nederlands! Tijdens een intensieve taalcursus Nederlands laten wij u bij Dagnall Talen gedurende meerdere lesdagen (vijf tot tien dagen) intensief kennismaken met de Nederlandse taal en cultuur.
De ideale manier om zelfs als absolute beginner op zeer snelle en efficiënte manier Nederlands te leren spreken of om als (meer) gevorderde uw taalkennis van het Nederlands te verbeteren.

Een intensieve taalcursus Nederlands

Het uitgangspunt bij onze intensieve taalcursus Nederlands is maatwerk. Dit betekent dat de reeds aanwezige kennis analyseren aan de hand van een intakegesprek. Wij weten op basis van jarenlange ervaring dat een goede analyse en een duidelijk omschreven cursusdoel, gebaseerd op wederzijdse verwachtingen en realistische mogelijkheden, tot de beste resultaten leiden.
Onze taaltrainers zijn zowel didactisch als taaltechnisch zeer ervaren en hebben als geen ander kennis van de gebruiken en gewoonten van uw land en de culturele verschillen met Nederland. Tijdens de lessen maken onze taaltrainers gebruik van afwisselende lesmethoden en moderne lesmateriaal. U volgt uw lessen in een rustige en informele setting, zodat u zich volledig op de studie van de Nederlandse taal kunt concentreren.

Het standaard dagprogramma verloopt bij Dagnall Talen als volgt:

  • 09.00 – 11.00 uur: les
  • 11.00 – 12.30 uur: zelfstudie
  • 12.30 – 13.00 uur: gezamenlijke lunch
  • 13.00 – 15.00 uur: les
  • 5.00 – 17.00 uur: zelfstudie
Speciaal voor hoger opgeleiden heeft Dagnall een uitgelezen lesprogramma, waarbij u in uw eigen tempo onder begeleiding van een deskundige taaltrainer (indien gewenst op afstand) de Nederlandse taal kunt leren of uw kennis kunt verbeteren. Dagnall Talen besteedt veel aandacht aan het specifieke jargon, waarmee u bijvoorbeeld als medisch specialist, tandarts, jurist, wetenschapper. in de dagelijkse praktijk te maken krijgt.

Een intensieve taalcursus Nederlands in privélessen

Een intensieve taalcursus Nederlands is bij uitstek geschikt voor de individuele cursist. Onder de persoonlijke en zeer gerichte begeleiding van uw taaltrainer
kunt u op de meest efficiënte manier aan uw persoonlijke leerdoelen werken, afgestemd op uw specifieke leerstijl en ambitie.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Uw behaalde niveau van de intensieve taalcursus Nederlands leggen wij vast in een ‘Dagnall Talen certificaat’. Dagnall Talen ontleent de niveaus aan het Europees Referentiekader (ERK)
BALLON Europees Referentiekader, waarmee u als cursist een uitstekend beeld krijgt van uw kennis van de Nederlandse taal.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN