OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Schrijfcursus Nederlands

Tijdens de schrijfcursus Nederlands voor anderstaligen maken wij u bij Dagnall Talen vertrouwd met de praktische regels die u dient toe te passen op uw persoonlijke en/of zakelijke Nederlandse correspondentie. Want of het nu gaat om het schrijven van een verjaardagskaart, een WhatsApp sms-berichtje, een sollicitatiebrief of een gespreksverslag,
u maakt altijd een goede en professionele indruk als u correcte en goed opgebouwde zinnen gebruikt.

Voor buitenlandse studenten/cursisten biedt Dagnall Talen tevens de mogelijkheid om zich specifiek voor te bereiden op bijvoorbeeld het schrijfonderdeel van het Staatsexamen NT2 Programma I en/of II.

Een schrijfcursus Nederlands bij Dagnall Talen

Voordat u met de schrijfcursus Nederlands start, maakt u een schrijftest op basis waarmee een ervaren, deskundige taaltrainer van Dagnall Talen uw startniveau kan bepalen. Vervolgens bepaalt u samen uw gewenste einddoel en zal de taaltrainer uw lesprogramma opstellen.

Tijdens de lessen zult u door middel van de doelgerichte en gevarieerde oefeningen de regels van de Nederlandse schrijfvaardigheid leren toepassen, zodat u vol zelfvertrouwen aan de slag kunt.

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

  • soorten correspondentie
  • het gebruik van standaardzinnen
  • het gebruik van Nederlandse afkortingen
  • de juiste toon!
  • verbindingswoorden
  • de structuur en opbouw van een Nederlandse tekst
  • notities en verslagen
  • brieven en e-mails
  • examentraining

Een schrijfcursus Nederlands als privéles of in groepsverband

De schrijfcursus Nederlands bij Dagnall Talen wordt op aanvraag gegeven en is zowel individueel als in groepsverband te volgen.
Omdat het schrijven in het Nederlands veel oefening vraagt, zult u naast het volgen van de lessen ook tijd moeten reserveren voor het maken van huiswerkopdrachten.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Voor de schrijfcursus Nederlands is het wenselijk dat u al een goede basiskennis hebt van de Nederlandse taal. Aan het eind van de cursus ontvangt u het felbegeerde ‘Dagnall certificaat’
met een vermelding en beschrijving van uw behaalde resultaat. Dagnall Talen maakt bij het bepalen van het niveaus gebruik van het Europees Referentiekader (ERK).

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN