OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Inburgeringscursus

De Nederlandse overheid vindt het belangrijk dat vreemdelingen meedoen in de Nederlandse samenleving door bijvoorbeeld te werken of een opleiding te volgen. De taal beheersen is daarbij een voorwaarde.

Vreemdelingen zijn dus verplicht om in te burgeren. Dit kan door middel van een inburgeringscursus.

De inburgeringscursus leidt op voor twee examens:

  1. het basisexamen inburgering van toepassing wanneer iemand naar Nederland wilt komen
  2. het inburgeringsexamen van toepassing wanneer iemand in Nederland wil blijven

Wanneer iemand het inburgeringsexamen heeft gehaald, zijn daarmee het voldoende spreken, de Nederlandse taal en het voldoende kennis hebben van de Nederlandse samenleving aangetoond.

Een inburgeringscursus bij Dagnall Talen

Bij Dagnall Talen kunt u zich inschrijven voor een cursus Nederlands om u voor te bereiden op het inburgeringsexamen. Onze zeer ervaren taaltrainers begeleiden u met zeer gericht lesprogramma tot het examen.

Het lesprogramma bestaat uit de onderdelen schrijven, lezen en luisteren. Deze onderdelen worden in het inburgeringsexamen getoetst door middel van vragen over het dagelijks leven, opleiding en werk.

De taaltrainers van Dagnall Talen zullen daarom veel aandacht besteden aan de culturele en sociale aspecten van de Nederlandse samenleving. U gaat bijvoorbeeld luisteren naar radio- en tv-uitzendingen, nieuwsberichten en advertenties lezen, korte briefjes schrijven of een formulier invullen.

Als u de vaardigheden voldoende beheerst, kunt u zich aanmelden voor het inburgeringsexamen.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Een inburgeringscursus als privéles of in groepsverband

De inburgeringscursus is zeer geschikt voor groepen. De groepen bij Dagnall Talen houden wij vanwege ons maatwerk en de persoonlijke aandacht voor de cursisten bij voorkeur klein (maximaal acht deelnemers per groep).

Ook kunnen cursisten in kleine groepen veel aan elkaar hebben en veel van elkaar leren. De opdrachten tijdens de lessen zijn namelijk vooral gericht op

samenwerken en samen dingen doen, zowel tijdens als buiten de les.

Dagnall Talen gebruikt moderne lesmethoden en lesmateriaal, zoals e-learning, op maat gemaakte hand-outs, websites (online oefeningen, YouTube, enz.), actuele studieboeken en tijdschriften & kranten.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN