OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Spoedcursus Engels

Middels de spoedcursus Engels biedt Dagnall Talen u de mogelijkheid om snel uw beoogde doel te bereiken. U wilt zich bijvoorbeeld specifiek richten op het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, een assessment, een vergadering, een presentatie of een examen en het ontbreekt u aan de
noodzakelijke kennis van de Engelse taal om dit ontspannen en succesvol te volbrengen. Op basis van veel ervaring zullen onze gekwalificeerde taaltrainers u zeer gericht en snel op weg helpen naar uw succes.

Een spoedcursus Engels bij Dagnall Talen

Zoals bij elke cursus Engels van Dagnall Talen is het intakegesprek bepalend voor de inhoud van uw cursus. Bij een spoedcursus Engels draait het uiteraard om het zo snel mogelijk bereiken van uw doelen, waartoe een zeer uitgelezen lesplan de leidraad vormt.

Uw lessen worden uiteraard afgestemd op uw situatie en agenda.

Dagnall Talen verzorgt spoedcursussen Engels voor ieder vakgebied:

  • spoedcursus technisch Engels
  • spoedcursus zakelijk Engels
  • spoedcursus juridisch Engels
  • spoedcursus algemeen Engels
  • en andere op uw situatie afgestemde spoedcursussen Engels

Een spoedcursus Engels als privéles of groepsles

Een spoedcursus Engels is bij uitstek geschikt voor de individuele cursist. Tijdens de privélessen kunt u maximaal profiteren van de volledige aandacht van uw taaltrainer en krijgt u volop ruimte om vragen te stellen en zaken te bespreken. Uw parate kennis en zelfvertrouwen zullen in rap tempo toenemen!
Kent u mensen/collega’s met hetzelfde doel en met dezelfde
ambitie als u, dan is het uiteraard ook mogelijk om een spoedcursus Engels in groepsverband te volgen. Voor een optimaal resultaat, waarbij iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht krijgt, werkt Dagnall Talen bij voorkeur met kleine groepen (maximaal acht deelnemers). U kunt op ieder gewenst moment starten met een spoedcursus Engels.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Dagnall Talen hanteert de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK) als leidraad. Aan het eind van de
spoedcursus Engels ontvangt u het felbegeerde ‘Dagnall Talen certificaat’. Dit is het bewijs van uw inzet en prestaties!

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN