OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Cursus Engels voor Managers

Dagnall Talen voor uw cursus Engels. U krijgt als manager in het bedrijfsleven steeds vaker te maken met de Engelse taal. Ook al beschikt u over (enige) kennis van de Engelse taal, toch ervaart u regelmatig dat u net die vaardigheden en ervaring mist om met meer flair,
op de juiste toon en vol zelfvertrouwen in het Engels een telefoongesprek te voeren, een vergadering voor te zitten, een presentatie te houden, te onderhandelen, of in het algemeen ontspannen te kunnen communiceren.

Onze aanpak

De cursus Engels voor managers van Dagnall Talen kenmerkt zich door een gedegen analyse van de reeds bestaande kennis, uw mogelijkheden of capaciteiten en uw wensen. Onze professionele taaltrainers vertalen dit in leerdoelen, maatwerk, volledig afgestemd op uw situatie en uw agenda. Als native en near-native (moedertaal) spreker kunnen zij u de noodzakelijke vaardigheden van het Engels optimaal aanleren of deze opfrissen. Onze taaltrainers maken u graag wegwijs in de nuances van de Engelse taal. Uiteraard zullen onze trainers de
noodzakelijke informatie over de typische cultuuraspecten en de sociale omgangsvormen van het Engelstalige land, waarmee u zaken doet, als een rode draad door de cursus Engels voor managers laten lopen.

Bij Dagnall Talen maken wij vanzelfsprekend gebruik van moderne leermethoden zoals e-learning en mindmapping om voor u de meest ideale leersituatie te creëren, waarbij uiteraard ruimte is voor eigen inbreng.

Een cursus Engels voor managers in privé- en groepslessen

Dagnall Talen organiseert een cursus Engels voor managers zowel in privélessen als in groepslessen.

U kunt ook kiezen voor een intensieve cursus Engels wanneer snel resultaat noodzakelijk is, omdat u bijvoorbeeld op korte

termijn op zakenreis gaat of een presentatie in het Engels wilt houden. In dat geval wordt u gedurende meerdere dagen, los of aaneensluitend gepland, zeer intensief getraind in de Engelse taal met uitsluitend uw specifieke leerdoelen als uitgangspunt.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader

U kunt zich op ieder moment aanmelden voor een cursus Engels voor managers, onafhankelijk van uw niveau. Dagnall Talen gebruikt het Europees Referentiekader (ERK) 
als leidraad voor het bepalen van uw start- en eindniveau Engels, zodat wij u aan het eind van uw cursus Engels een duidelijk beeld kunnen geven van uw vorderingen.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN