OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Groepscursus

Wanneer meerdere medewerkers van uw bedrijf of afdeling een taalcursus nodig hebben, kunt u kiezen voor een groepscursus. U profiteert dan van een aanzienlijk prijsvoordeel: Dagnall Taleninstituut rekent namelijk voor iedere extra deelnemer slechts 15% van de basisprijs extra!
Ook bij een groepscursus is maatwerk ons uitgangspunt. Om het meeste rendement te behalen, is het van belang dat wij groepen zodanig samenstellen dat cursisten een gelijkwaardig niveau en overeenkomstige leerdoelen hebben. De groepsindeling baseren wij op intakegesprekken met de trainer en op online testen.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN
Een groepscursus biedt naast het prijsvoordeel zeker ook andere voordelen. In een groep kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk rollenspellen worden gedaan en kunnen cursisten elkaar inspireren en leren van elkaars fouten.
Niet alle cursisten leren even snel of gemakkelijk en voor het maximale effect werken wij bij voorkeur met kleine groepen variërend van vier tot maximaal acht deelnemers.

GROEPSCURSUS OP MAAT

De groepscursussen van Dagnall zijn bewust bedoeld voor twee of meer werknemers van hetzelfde bedrijf. Op deze manier kan de trainer zich geheel richten op de specifieke bedrijfstak waarin de cursisten werkzaam zijn.

De trainingen gaan zoveel mogelijk uit van de dagelijkse werksituaties van het betreffende bedrijf.

Naast cursusmateriaal dat is afgestemd op het niveau van de cursisten, wordt gewerkt met materiaal van het betreffende bedrijf.

De werknemers kunnen elkaar eveneens aanvullen, ondersteunen en stimuleren en de lessen krijgen hierdoor ook een teambuilding karakter.
Dit heeft weer een positie invloed op de dagelijkse werkzaamheden.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN