OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Cursus Nederlands NT2

De cursus Nederlands NT2 van Dagnall Talen is geschikt voor u indien de Nederlandse taal niet uw moedertaal is. De cursus biedt u de mogelijkheid om in een motiverende en professionele
setting de Nederlandse taal vaardig te worden, zodat u vol zelfvertrouwen kunt communiceren in uw sociale en/of professionele omgeving.

Een cursus Nederlands NT2 bij Dagnall Talen

Voorafgaand aan uw cursus Nederlands NT2 krijgt u eerst een intakegesprek met een ervaren taaltrainer. Aan de hand hiervan bepaalt de taaltrainer uw startniveau en/of uw cursusdoel. De cursus richt zich op alle vier de vaardigheden van de Nederlandse taal: spreken, schrijven, luisteren en begrijpend lezen.
Daarnaast besteedt Dagnall Talen aandacht aan de woordenschat en de grammatica van de Nederlandse taal en uiteraard aan de sociale en culturele aspecten van de Nederlandse samenleving.

Een cursus Nederlands NT2 voor hoger opgeleiden

Dagnall Talen is gespecialiseerd in cursussen Nederlands NT2 voor hoger opgeleiden (expats, immigranten en vluchtelingen). Op efficiënte manier kunt u in uw eigen tempo met behulp van een taaltrainer (op afstand) de Nederlandse taal leren of uw kennis van de Nederlandse taal verbeteren. Hierbij besteedt Dagnall Talen veel aandacht aan het jargon (medisch, juridisch, zakelijk of technisch taalgebruik), dat u verwacht in de dagelijkse praktijk nodig te hebben.
Tijdens uw cursus Nederlands NT2 gebruikt u allerlei lesmaterialen, die het leren van de Nederlandse taal niet alleen gemakkelijker en interessanter, maar vooral ook persoonlijker en leuker maken. Tijdens de Nederlandse lessen krijgt u alle ruimte om vragen te stellen over de Nederlandse taal of de voor u lastige kwesties te bespreken.

Een cursus Nederlands NT2 in privé- en groepslessen

U kunt bij een cursus Nederlands NT2 kiezen voor privélessen of voor groepslessen. Bij Dagnall Talen weten wij uit ervaring dat het volgen van Nederlandse lessen in kleine groepen zeer doeltreffend en succesvol is.
Samen met cursisten van uw eigen niveau werkt u aan uw vaardigheden Nederlands, waarbij u gezamenlijk kunt oefenen in de vorm van bijvoorbeeld gesprekjes en rollenspellen.

Het Europees Referentiekader (ERK)

Dagnall Talen organiseert de cursus Nederlands NT2 op voor alle niveaus. Voor de bepaling van de niveaus hanteren wij het Europees Referentiekader (ERK). Afhankelijk van uw taalkennis en ambitie kunnen onze taaltrainers u eventueel voorbereiden op het inburgeringsexamen of Staatsexamen Nederlands Programma I en II.
De cursus Nederlands NT2 kan op iedere gewenste en geschikte locatie plaatsvinden.

Na het succesvol afronden van uw cursus Nederlands NT2 ontvangt u het felbegeerde ‘Dagnall Talen certificaat’.

 

INLOGGEN TAALTRAINERS   /   BESTANDEN UPLOADEN