OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Avondcursus Nederlands

Is het voor u niet mogelijk om overdag deel te nemen aan een cursus Nederlands of bent u bij uitstek een avondmens? Bij Dagnall Talen kunt u zich ook inschrijven voor een cursus Nederlands in de avonduren.
Onze deskundige taaltrainers zorgen ervoor dat u in een informele en plezierige omgeving aan uw kennis van de Nederlandse taal voor werk- of privédoeleinden kunt werken.

Een avondcursus Nederlands bij Dagnall Talen

Alvorens wij starten met een avondcursus Nederlands zal een ervaren taaltrainer van Dagnall Talen op basis van een intakegesprek uw huidige kennis bepalen. Nadat vervolgens uw wensen en einddoel zijn besproken, legt de taaltrainer de inhoud en het lesschema van de cursus vast en kunt u van start.

Onze taaltrainers kunnen op een motiverende en enthousiaste wijze de gekozen vaardigheden overbrengen, verbeteren en

opfrissen, waarbij zij uiteraard rekening houden met uw leerstijl en ambitie.

Bij Dagnall Talen maken wij gebruik van afwisselende lesmethoden en moderne leermiddelen, zoals e-learning, mindmapping, digitale woordenlijsten. Ook kunt u zelf relevant materiaal inbrengen.

Een avondcursus Nederlands als privéles of in groepsverband

Een avondcursus Nederlands kan zowel als individueel of als groepscursus plaatsvinden. De groepen bij Dagnall Talen zijn bij voorkeur klein (maximaal acht deelnemers), zodat onze taaltrainers altijd maatwerk kunnen leveren en iedere cursist
de aandacht kan krijgen die nodig of wenselijk is. In overleg organiseert Dagnall Talen een avondcursus Nederlands op iedere gewenste en geschikte locatie. Ook hebben wij veel ervaring met online cursussen op afstand.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Bent u een absolute beginner, hebt u al enige kennis van het Nederlands of bent u zelfs gevorderd? Bij Dagnall Talen kunt u vanaf elk niveau starten met uw avondcursus Nederlands. Voor de niveaubepaling refereert Dagnall Talen aan de niveaus
van het Europees Referentiekader (ERK). Deze geven de cursist een helder beeld van de kennis bij aanvang en de verworven kennis van het Nederlands. Het behaalde resultaat krijgt u overhandigd in de vorm van het ‘Dagnall Talen certificaat’.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN