OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Cursus zakelijk Engels

Zoekt u een cursus zakelijk Engels? Zaken doen met internationale bedrijven en organisaties vereist steeds vaker een professionele kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Bij het opleidingsinstituut Dagnall Talen zien wij dagelijks de
voordelen voor cursisten van een maatwerkcursus zakelijk Engels waarmee het communiceren en corresponderen in het Engels gemakkelijker, meer ontspannen en zelfs lucratiever wordt. Met een cursus zakelijk Engels verlegt u al snel uw grenzen.

Onze aanpak

Voorafgaand aan een cursus zakelijk Engels maken de deskundige taaltrainers van Dagnall Talen tijdens een intakegesprek een analyse van de reeds bestaande kennis en het gewenste niveau. Op basis van de intake stellen zij een maatwerktraject samen dat qua inhoud, leerstijl en planning volledig aansluit bij uw situatie.

De taaltrainers van Dagnall Talen zijn allen native en near-native

(moedertaal) sprekers en niet alleen volledig op de hoogte van de laatste taalontwikkelingen, maar ook zeer deskundig op het gebied van de cultuur en de sociale omgangsvormen.

Bij Dagnall Talen maken wij gebruik van moderne leermethoden, zoals e-learning, mindmapping, digitale woordenlijsten, en YouTube, die het leren van de zakelijke Engelse taal in alle opzichten ondersteunen.

Mogelijke leerdoelen van een Cursus zakelijk Engels:

  • zakelijk telefoneren
  • zakelijke brieven en e-mails schrijven
  • een presentatie houden
  • beheersen van zakelijk jargon voor onderhandelingen, vergaderingen, conferenties enz.
  • kennis vergaren over cultuur en verschillen in sociale omgangsvormen
  • de verschillen tussen bijvoorbeeld Brits, Amerikaans en Australisch Engels

Voor privélessen en groepen

U kunt een cursus zakelijk Engels individueel of in groepsverband volgen. Dagnall Talen verzorgt reguliere of spoedcursussen op iedere gewenste, mits geschikte locatie.
Een cursus zakelijk Engels leent zich uitstekend voor een groepscursus met meerdere collega’s.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

Dagnall Talen hanteert het Europees Referentiekader (ERK)  als leidraad voor het vaststellen van de niveaus van de vaardigheden.
Dit Referentiekader biedt de cursist een helder inzicht in de kennis van de (zakelijk) Engelse taal.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN