OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Avondcursus Engels

Maakt uw drukke agenda het voor u onmogelijk om overdag een cursus Engels te volgen? Dagnall Talen biedt u de gelegenheid om uw gewenste leerdoelen in de avonduren te bereiken.
Onze ervaren taaltrainers Engels staan ook ’s avonds voor u klaar, zodat u in een informele en ontspannen setting aan uw Engels kunt werken voor uw carrière of voor uw persoonlijke interesse.

Een avondcursus Engels bij Dagnall Talen

In de avondcursus Engels stellen wij uw huidige kennis en uw leerdoelen centraal. Op basis van een grondige analyse van uw huidige kennis en het gewenste einddoel, bepaalt u samen met de taaltrainer de inhoud en het lesschema van de cursus Engels. Als native en near-native (moedertaal) sprekers kunnen de taaltrainers van Dagnall Talen met
persoonlijke aandacht en op een motiverende wijze de noodzakelijke vaardigheden bijbrengen, verbeteren of opfrissen, waarbij zij rekening houden met uw leerstijl. Uiteraard maken zij tijdens de Engelse lessen gebruik van moderne leermiddelen, zoals onder andere e-learning, mindmapping en YouTube en verwerken zij graag uw eigen inbreng in het lesprogramma.

Een avondcursus Engels als privéles of in groepsverband

Dagnall Talen organiseert de avondcursus Engels zowel voor individuen als voor groepen. Vanwege het maatwerkkarakter van onze trainingen Engels zijn de groepen
bij voorkeur klein (maximaal acht deelnemers). In overleg kunnen wij de avondcursus Engels op iedere gewenste en geschikte locatie en zelfs online verzorgen.

USP 1

Vrijblijvend informatie aanvragen
085-2737302
Contactformulier
OFFERTE AANVRAGEN

Het Europees Referentiekader (ERK)

De avondcursus Engels staat open voor alle niveaus, van absolute beginner tot en met (ver)gevorderden.

Bij Dagnall Talen refereren wij aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK) .

De omschrijvingen van de niveaus van het ERK  geven de cursist een helder beeld van de kennis bij aanvang en de verworven kennis van het Engels. Het behaalde resultaat leggen wij voor u vast in het ‘Dagnall Talen certificaat’.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN