OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen

Open inschrijving

Dagnall Taleninstituut organiseert groepscursussen voor individuele werknemers. De cursussen van de Open Inschrijving zijn zeer geschikt voor mensen die hun weggezakte talenkennis willen opfrissen en hun algemene taalvaardigheden willen onderhouden. Bij de samenstelling van de groepen houden wij zeker rekening met de leerwensen en leerdoelen van de deelnemers om ook in deze groepscursussen zoveel mogelijk maatwerk te bieden.

Wij verzorgen de groepscursussen van de Open Inschrijving op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op de locatie van Dagnall Taleninstituut aan de Industrieweg 22 in Assen. Er is keuze uit een cursus voor beginners of gevorderden. We werken in informele sfeer in kleine groepen (vier tot zes personen). Nieuwe cursussen starten bij voldoende deelname telkens op de derde dinsdag van de maand.

Uw investering voor een cursus van twaalf lessen van twee uren bedraagt:

  • € 395,- bij 6 deelnemers in een groep
  • € 495,- bij 4 of 5 deelnemers in een groep

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief cursusmateriaal.

Een greep uit ons cursusaanbod:

  • Professional English
  • Praktisch Deutsch
  • NT2 (Nederlands als tweede taal)
  • Spaans

Hebben wij uw interesse gewekt? Of kent u collega’s voor wie deze avondcursus een uitkomst zou kunnen zijn?

Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden door ons een e-mail te sturen of het contactformulier op deze website in te vullen. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wenst, bel of mail ons gerust.

De upload van uw document is gelukt.

 

INLOGGEN MEDEWERKERS   /   BESTANDEN UPLOADEN