U bent hier: Home Nieuws

Nieuws

Vacature taaltrainer Engels
Dagnall Taleninstituut is op zoek naar een taaltrainer Engels (native speaker). Klik hier voor meer informatie.
Wij zijn op zoek naar een taaltrainer Duits (native speaker)

Als taaltrainer bij Dagnall Taleninstituut verzorgt u individuele lessen en groepslessen op ons taleninstituut in Assen of op locatie bij bedrijven en instellingen. Klik hier voor meer informatie.

Vacature NT2-trainer

Dagnall Taleninstituut is op zoek naar een NT2-trainer. Klik hier voor meer informatie.

Meertaligheid steeds belangrijker voor carrière

Meertaligheid wordt steeds belangrijker om binnen ondernemingen carrière te maken. Twee jaar geleden wasbij 10 procent van de bedrijven meertaligheid een vereiste. Anno 2012 verwacht 14 procent van de ondernemingen dat kandidaten voor functies op managementniveau een aardig woordje over de grens spreken.En dan hebben zij het niet alleen over de Engelse taal.

Dat is de conclusie van een onderzoek van AMA Enterprise bij duizend bedrijven wereldwijd. De onderzoekers constateerden daarnaast dat 23 procent van de ondernemingen hun medewerkers reeds van taaltrainingen voorziet, terwijl dat twee jaar geleden nog maar bij 10 procent het geval was.

Op dit moment wordt Engels nog altijd beschouwd als de belangrijkste taal in de wereldwijde zakelijke wereld, maar bedrijven realiseren zich steeds vaker dat een gedegen kennis van de Engelse taal alleen, niet meer voldoende is.

Tóch zegt nog altijd 23 procent van de bedrijven geen enkele meertaligheid van medewerkers te vereisen, laat staan dat zij voorzien in een opleiding daartoe. Dan is er nog de categorie bedrijven (4 procent) die het belang van talenkennis voor hun medewerkers wel inziet en het hun zelfs aanraadt, maar de realisatie daarvan op het bordje van de medewerkers legt. Met andere woorden: zonder daarvoor zelf op bedrijfsniveau inspanningen voor te verrichten.

Bron: Management Suppport

Wij zijn op zoek naar een NT2 trainer in opleiding
Wij zijn op zoek naar een NT2 trainer voor ons instituut in Assen. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer in opleiding.
Taalcursussen zijn vrijgesteld van btw

Frans of Spaans leren voor uw vakantie?
U wilt graag Frans of Spaans leren voor uw vakantie?

Dan is dit uw kans om kennis te maken met deze fascinerende taal.

Want zegt u nu zelf: wat is er prettiger dan u verstaanbaar te kunnen maken op uw favoriete vakantiebestemming, een biertje te kunnen bestellen, het menu in een restaurant te kunnen lezen, de weg te kunnen vragen of gewoon goedemorgen te kunnen zeggen.

Op een leuke wijze oefent u in een kleine groep (maximaal 8 personen) met de beginselen van de taal. Geen rijtjes werkwoorden, maar praktijkgerichte rollenspellen en actieve oefeningen.

Ook een leuke aanvulling op een zelfstudie cursus.

Cursusvorm: 10 lessen van 2 uren in de avonduren van 19.00 tot 21.00 uur (maandag of woensdag). Kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren docent (native speaker), die u niet alleen wegwijs maakt in de taal, maar ook in allerlei (culturele) weetjes van het land.

Prijs: 10 lessen van 2 uren: € 350,00 exclusief materiaal

Inschrijven?
Aanvangsniveau A0
Dagnall Taleninstituut is verhuisd!
Dagnall Taleninstituut is verhuisd naar de Industrieweg 22, 9403 AA in Assen.
Ons postadres is Postbus 231, 9400 AE in Assen.
Studententarief: € 65.00 per uur

Werknemers willen Duits bijspijkeren

Werknemers willen Duits bijspijkeren

Steeds meer Nederlanders willen hun Duitse taalvaardigheid ophalen. De groeiende Duitse economie is daar een belangrijke oorzaak van.

( P&O Actueel, 17-04-2012 09:01
© Dagnall Taleninstituut bv    |    KvK nummer 01182546    |    BTW nummer NL8224.27.618.B01    |    Privacy Statement    |    Disclaimer