Dagnall Taleninstituut: flexibel maatwerk voor het beste resultaat!

Dagnall Taleninstituut wil mensen en bedrijven vertrouwd maken met het functioneren en het participeren in een internationale omgeving waarin taal telt.
We willen mensen plezier laten beleven in het communiceren in een vreemde taal. Omdat cultuurverschillen soms een barrière in de communicatie vormen, besteden we daar in onze cursussen ook ruim aandacht aan.

Al sinds 1982 verzorgt Dagnall Taleninstituut taalcursussen op maat voor bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid. De cursussen kunnen zowel in ons eigen cursuscentrum in Assen als op locatie bij de klant worden gevolgd.

In overleg met de klant bepalen wij de gewenste cursusvorm. Bijvoorbeeld een intensieve één-op-één-cursus voor snel resultaat of een wekelijkse groepscursus voor meerdere personen van een afdeling. Ook hebben wij ruime ervaring met blended learning: een combinatie van contacturen en e-learning.

Dagnall is gespecialiseerd in taalcursussen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands (NT1 en NT2). De meeste andere talen, waaronder bijvoorbeeld Russisch, Pools en modern standaard Arabisch zijn op aanvraag zeker mogelijk.