LAATSTE NIEUWS:
 

Dagnall Taleninstituut: flexibel maatwerk voor het beste resultaat!

Al ruim 30 jaar verzorgt Dagnall Taleninstituut taaltrainingen op maat voor bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid. De trainingen kunnen zowel op ons eigen trainingscentrum in Assen als op locatie bij de klant worden gevolgd.

In overleg met de klant bepalen wij de gewenste cursusvorm. Bijvoorbeeld een intensieve één-op-één training voor snel resultaat of een wekelijkse groepstraining voor meerdere personen van een afdeling.

Dagnall is gespecialiseerd in taalcursussen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands (NT1 en NT2). De meeste andere talen, waaronder bijvoorbeeld Russisch, Pools en modern standaard Arabisch zijn op aanvraag zeker mogelijk.

Onze docenten zijn veelal native speakers, dat wil zeggen dat ze lesgeven in hun moedertaal. Hierdoor zijn de woordenschat en de uitspraak gegarandeerd authentiek en kunnen ze de nuances van de taal goed uitleggen.

Dagnall Taleninstituut hanteert voor de indeling van de taalniveaus het C.E.F. (Common European Framework).                                       
                                                                                               
© Dagnall Taleninstituut bv    |    KvK nummer 01182546    |    BTW nummer NL8224.27.618.B01    |    Privacy Statement    |    Disclaimer